Rock Werchter 2017


Een van de grootste en beste festivals van Europa opent zijn deuren over 103 dagen. Met dit jaar bands als: Radiohead, Royal Blood, Alt-J & Foo Fighters.

Rock werchter entree

Nu de zon weer begint te schijnen, en de line up bijna compleet is, komen de festivalkriebels langzaam maar zeker naar boven. Vanaf vandaag is het nog maar 103 nachtjes slapen voordat de Belgische weide weer open gaat. Ik herhaal, 103 nachten en dan kunnen we onder het genot van een Belgisch biertje en een patat stoofvlees weer de beste acts van festival land bekijken.

Line-up

De line-up van Rock Werchter is door Consequence Of Sound bestempeld tot de beste line up van het jaar, en geef ze eens ongelijk. Met headliners als Radiohead, Arcade Fire & Foo Fighters, aangevuld met namen als; Alt-J, Linkin Park, Kings of Leon, Futures Islands & Rag’n’Bone Man, valt er weinig te discussiëren.

Voor de volledige line-up, klik en geniet.

Leave a Reply